Tréning

Productivity edzés!

Újraterveznél?  Információt gyűjtesz? Kilépnél a komfortzónádból?

Tervezési szakaszba léptél? Változtatnál hatékonyan?

Edzd magad produktívra: 5 terület, 5 eszköz, ötös módszer együttes hatása.

Képzeld el, Te milyen eredményre leszel képes a productivity edzéssel.

 

1. lépés:

Produktivitási tesztelés, amikor tudod, hol tartasz és mire érdemes figyelned.

 

2. lépés:

Stressz tesztelése, mert a mindennapok és a változás is stresszel jár, ezért ismered kell a stresszoraidat, csak így tudsz  tenni ellene, hogy ne hátráltasson.

 

3. lépés:

Stresszkörkép e-book, hogy könnyebben számold fel a stresszoraidat és mindig kéznél legyen, amikor szükséged van rá.

 

4. lépés:

2 óra online konzultáció, tesztek értékelése után egy térképet kapsz, hogy mire érdemes figyelned, hogy boldogulsz könnyebben és összeállítunk egy a konkrét tervet hozzá.

 

5. lépés:

1 óra online konzultáció, mert amikor foglalkozol magaddal, mindig felmerülhetnek kérdések és bizonyos helyzetekben a hogyan is, ezért még plusz 1 óra utánkövetéssel kiegészítjük, korrigáljuk és ellenőrizzük a következő lépések kockázatait, nehézségeit.

 

Plusz e-mail konzultáció, így is feltehetsz kérdéseket, dilemmákat vagy amikor plusz motivációra van szükséged írj nekem.

 

Productivity edzés csomag ára:

35 000 Ft, ha elemenként vennéd meg 50 000 Ft lenne.

 

Productivity edzés csomag 5 elemmel készít fel, hogy probléma helyett megoldásokkal kezdj neki a következő időszaknak. Ötös módszertan tartalmazza azokat az eszközöket, amire szükséges. Azt az eszközt használjuk, ami most támogat. Nincs egy bevált recept, mert nem vagyunk egyformák.

Legyen az a stressz felszámolása, vagy váltáskor, hogy megelőzd a kiégést, lehet egy új élethelyzet vagy újabb kihívás előtt és panaszkodás és időmenedzsment helyett válaszd az önmenedzselést, ami egy az igazi produktív eszköz.

 

Érdekel

 

Back to Top