timeline

Picture

Kezdet

18 évesen ismerkedtem meg a vállalkozás lehetőségével, jött a rendszerváltás és azóta is szeretem minden pillanatát. A vállalkozóként, 30+ éve gyakorolom a tulajdonosi szemléletet és a munkatársak motiválását, rendszerbe szervezését. A vállalkozói lét, felelősség, állandó kihívás, folyamatosan változó környezet, igazi megújulási program.

Időráfordítás
1986

Movie

Hendikepp

Hiperaktív, aki mindent kipróbál. Sikerült a hiperaktív gyerekemet is sok mindenre rávenni, és a saját hiperaktivitásomat konstruktívan felhasználni. Különleges helyzetbe kerültünk, külföldön tanult és azóta is ott él, így a távtámogatás a mindennapok része lett. Nem lehet mindenre felkészülni és a nem vártakra kell gyors, kreatív megoldásokat találni. Ilyenkor még őszintébbnek kell lenni magunkhoz, és tudni, hogy mikor, hogy reagáltunk, mi, mit okoz. A napló (jegyzet, vlog, hang) egy igazán hasznos eszköz, illetve a jó kérdések tudják megadni keretet.

Időráfordítás
2012

Picture

Egészség

Az egészségprogram szervező, több ezer szűrést és programot szerveztem és ezzel a tapasztalattal tudok számodra valóban működő módszereket ajánlani. Az élet az egészséggel kezdődik és nélküli nem tudsz létezni, mindennap teljesíteni és reagálni a különböző helyzetekre. Amikor akut betegséggel küszködsz, a teljesítőképességed helyreállítására, nem pedig az önmegvalósításra koncentrálsz.

Időráfordítás
2000

Location

Projektek

A munkahalmozás remek hatékonysági kihívás, 5 nagy projektben vettem egyszerre részt, úgy, hogy közben főiskolára jártam és egyedül neveltem a gyerekem. Időnként egy ilyen megterhelés is belefér, mert terhelhetőek vagyunk, de tudni kell, hogy mikor sok a sok. Rendszeresen monitorozom és értékelem magamat különböző szempontok szerint, hogy megtudjam előzni és ne a károkat kelljen felmérni. Megtanultam, hogyan lehet hatékonyan szervezni a feladatokat, és azt is, hogy ne legyen állandó lelkiismeret-furdalásom.

Időráfordítás
2005

Location

Bíró Productivity

Az elkötelezett produktivista, szerencsés vagyok, mert mindig meglátom a lehetőséget az adott helyzetben. Nem a pénzre gondolok elsősorban, hanem amit megtanulhatok és ezáltal több, jobb, komplexebb leszek hosszú távon. Egy-egy tréning vagy képzés során sokszor mondom, hogy ne mondj semmire nemet, mert mindenből lehet tanulni, profitálni. A tapasztalat a legjobb, ami történhet veled. Neked könnyű! – mondták sokszor. Szeretnéd, ha Rád is ezt mondanák? Megmutatom, hogy lásd meg a lehetőségeket az akadályok helyett!

Időráfordítás
2010

Movie

SKILLA

A legújabb kihívás

Időráfordítás 15 perc

2018


Back to Top