5 perces kihívás

A változtatást akkor érdemes elkezdeni, amikor még nincs szükséged rá. Ehhez készült az 5 perces kihívás program, ami igazán kimozgat a komfortzónádból. 

Produktív élet – 5 perces kihívás

Mától legyen máshogy! De hogyan?

Fogadalmak helyett: csatlakozz!

 

Kívánok neked 12 fantasztikus hónapot,

52 kihívásokkal teli hetet, 365 sikeres napot,

8760 egészséges órát, 525 600 boldog percet és

31 536 000 kreatív, hatékony másodpercet.
Tarts velem az 5 perc!

 

 


 

Az év többnyire 365 napból áll, tényleg csak és kizárólag azon a néhány ünnepnapon kell odafigyeli a másikra vagy magamra? Vagy választhatjuk azt is, hogy inkább mindennap teszek magamért.

A felmérések azt mutatják, hogy – bár ritkán –, teszünk fogadalmat, de annál többször megfogalmazzuk a vágyainkat, célnak tűnő számokat, új álmokat, de legtöbbször inkább csak vágyunk rá.

Miért is fogadkozunk, ha nem tartunk ki mellette, kell egyáltalán fogadkozni? Nézd a blogon is!

Mi kell ahhoz, hogy változzunk, változtassunk szokásainkon? Hiába visszhangozza mindenki, hogy „fogyj!”, „sportolj!”, „ne dohányozz!” –, ha mi magunk nem akarjuk igazán. Saját motiváció nélkül nem sikerülhet. Ahogy akkor sem, ha nem megléphető célokat tűzünk ki. Fogadkozás nem kerül semmibe, tehát bármi lehet – nem költök annyit, nem dohányzom, nem iszom, nem játszom, nem vásárolok feleslegesen.

Fontos, hogy ne kudarcnak érezzük, az abbahagyását, hanem inkább tekintsük rá úgy, hogy tudatosan feladunk egy általunk nem szeretett tevékenységet.

Mi lenne, ha nem várnánk … Újévig vagy majd a jövőhéten, vagy a vizsga után fogadkozásokkal?  Mi lenne, ha most az egyszer azt a célt tűznénk csak ki magunk elé, hogy mától nem fogjuk …?

Fogadalmak helyett , tarts velünk!

Kihívás

Kihívás

 

Változások

A változtatást akkor érdemes elkezdeni, amikor még nincs szükséged rá. Ehhez készült az 5 perces kihívás program, ami igazán kimozgat a komfortzónádból. Kihívások, célok nélkül nem feszegetheted a határaidat, mert a komfortzónán túl van az igazi élet. Ezért ha akarod, akkor csináld, ha csinálod, akkor pedig a lehető legjobban, mert máshogy nem érdemes.

Csatlakozz, hogy naponta 5 percig csak magaddal foglalkozz!

 

Türelmetlen vagy? Jó hírem van számodra!

Nem kell hetente várnod a kihívásokat megrendelheted és válogathatsz további kihívások között.

 

Érdekel

Back to Top