• Először az online konzultációt szoktam javasolni, de nem vagyunk egyformák. A személyes találkozás egy másfajta megoldást segít, ott plusz többletként jelentkezik a jelenlét motiváció.

  Érdemes végig gondolni, hogy számodra melyik az, amire most van szükséged.

  Online konzultáció: hatékony forma, nem kell utazni, bármikorra időzíthető, tény, hogy előre kell elutalni a díjat. Biztosan tudok olyan információt adni, amivel könnyebben tudsz haladni.

  Miért ezt szoktam először javasolni?

  Mert ennél a legkisebb a kockázat és az időráfordítás. Ez fontos szempont amikor valami mellett döntünk.

  Nagyon sokszor a személyes találkozó a megoldás, természetesen ez is megoldható, ez esetben is van első alkalmas konstrukció.

  Az első alkalom előtt elküldök egy kérdőívet, így sokkal hamarabb tudunk a konkrét, gyakorlati megoldásokról beszélni. Ez nem kötelező, de az idő szempontjából költséghatékony a számodra. Ez egy közös munka én nem csak kérdezni fogok, hanem végig vesszük az adott problémával kapcsolatos információkat, kutatási eredményeket, hatásokat, tényeket és lehetőségeket.

  Mielőtt döntesz ismerj meg jobban.

  Mire számíthatsz az első alkalom beszélgetésen:

  1. Amennyiben elküldöd a kérdőívet, én az adott problémára már fel tudok készülni, (minél részletesebb, annál jobb).

  2. Az elején kb. 10 perc ismerkedés, hangolódás, bemelegítő beszélgetéssel kezdődik.

  3. 20 perc: ez tőled függ: kérdéseket teszel fel, vagy kérdéseket teszek fel, stresszcsökkentésként elmondhatod a problémát, milyen napod volt, mivel küzdöttél…, amitől jobban érzed magad, ez az idő erről szól.

  4. 30 perc: konkrét megvalósítási lépések összeállítása, mit tehetsz, mire érdemes figyelni, milyen megoldásokat érdemes tesztelni, a hogyan első 5 lépése. Biztos, hogy fogsz kapni feladatokat, amelyek segítenek, hogy megvalósítsd amit szeretnél.

  5. Lezárás, további lehetőségek egyeztetése.

  + 1

  Beszélgetés után egy e-mailt fogok küldeni javaslatokkal (könyv, applikáció, gyakorlatok…).

Back to Top